Tonnaer is uw professional voor het maken van een ruimtelijke onderbouwing

Tonnaer stelt voor u een goede ruimtelijke onderbouwing op en bepaalt (vaak in overleg met de gemeente) de inhoud van de ruimtelijke onderbouwing. Wij onderhouden de contacten met de gemeente en zorgen voor de uitwisseling van noodzakelijke informatie. Daarnaast adviseren wij over onderzoeken die mogelijk uitgevoerd moeten worden voor het maken van de ruimtelijke onderbouwing. Tonnaer werkt hiervoor samen met een aantal onderzoeksbureaus en verzorgt desgewenst de begeleiding van de uitvoering van onderzoeken.

Verder kunnen wij u adviseren over alle andere zaken die met een ruimtelijke onderbouwing verband houden zoals planschade, te volgen procedures, milieu-aspecten en exploitatieplannen. Ook kunnen onze adviseurs u voorzien van passend juridisch advies bij de vaak complexe processen die aan ruimtelijke procedures zijn verbonden.

Wilt u meer te weten over de ruimtelijke onderbouwing?

Bent u geïnteresseerd in een ruimtelijke onderbouwing of wilt u meer weten over het maken van ruimtelijke onderbouwingen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze specialisten via 040-257 1336. Voor de ruimtelijke onderbouwingen kunt u onder andere terecht bij Bjorn Weekers.