De Omgevingswet

Het duurt nog even voor de Omgevingswet inwerking treedt. Maar het duurt misschien ook even voordat uw organisatie helemaal voorbereid is op het werken met de Omgevingswet. Denk aan allerlei veranderende werkprocessen, digitalisering, andere planvormen. En misschien vraagt de nieuwe wet wel om een cultuurverandering in uw organisatie: een andere manier van denken en werken, een andere houding richting inwoners en initiatiefnemers, een andere rol van de overheid etc. Niet alleen voor de gemeentelijke overheid, maar ook voor waterschappen, provincies, omgevingsdiensten, veiligheidsregio’s en ggd’s verandert er veel. En projectontwikkelaars, architecten en makelaars krijgen ook te maken met allerlei veranderingen.

Wij kunnen voor u inzichtelijk maken wat er allemaal verandert en hoe u daarmee om kunt gaan. Wij leveren projectleiders die de implementatie van de Omgevingswet in uw organisatie kunnen begeleiden, en adviseurs die u op elk terrein goed kunnen adviseren.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over de Omgevingswet. Maak vrijblijvend een afspraak via info@tonnaer.nl of 040 – 257 1336 of vraag direct een offerte aan.

Wellicht is onze Ervaring met de Omgevingswet ook voor u interessant of u kunt onze referentieprojecten bekijken voor meer informatie over onze diensten.