Even voorstellen: Thijs Koerselman

Ik ben Thijs Koerselman. Aan het begin van deze maand ben ik in dienst getreden bij Tonnaer Adviseurs in Omgevingsrecht als planologisch adviseur. In deze functie zal ik mij onder meer gaan bezig houden met het opstellen van bestemmingsplannen en advisering over alle aspecten die bij processen rondom ruimtelijke plannen komen kijken.

Ik zit nu ruim 12 jaar in dit werkveld. In die tijd heb ik de nodige ervaring opgedaan met het brede scala aan werkzaamheden die bij dit vak komen kijken. Zowel inhoudelijk door het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen, toelichtingen van bestemmingsplannen, het vervaardigen van planregels en het begeleiden van het opstellen van verbeeldingen, als vanuit de procesmatige kant in de rol van projectleider, maar ook het begeleiden van de procedures.

In de korte tijd die ik nu bij Tonnaer werkzaam ben, valt mij vooral de collegialiteit in het team en de open sfeer binnen het bedrijf op, gecombineerd met een hoog kennisniveau onder de collega’s. Met deze combinatie kan echt meerwaarde worden geboden aan de klantvraag, maar niet te vergeten ook aan de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.