Geografische webviewer

In Nederland wordt geo-informatie steeds belangrijker. Mede door het toenemende gebruik raken ook steeds meer mensen er mee vertrouwd. Je eigen woning zoeken en bekijken via online luchtfoto’s, autonavigatie en gps is niet meer weg te denken uit onze huidige leefwijze. Al deze nieuwe toepassingen hebben te maken met geo-informatie. Ook veel nieuwe media maken gebruik van geo-informatie. De openheid en hoeveelheid aan data neemt dan ook met de dag toe en communicatie in samenhang met geo-informatie neemt op dit moment een grote vlucht. Voor veel overheden en bedrijven wordt het dan ook steeds belangrijker om op een open en toegankelijke manier informatie te delen met hun burgers of klanten.

Ontsluiten van geo informatie voor overheden en bedrijven

Tonnaer Digitale informatie (TDi) heeft voor overheden en bedrijven GIS as a Service (GaaS) in het leven geroepen om daarmee te helpen in de wijze waarop zij het beste met hun geo-informatie naar buiten kunnen treden. Met een service overeenkomst is een organisatie in staat om via internet geografische informatie uit te wisselen of te communiceren met burgers, klanten of medewerkers. Via een webviewer wordt de informatie geografisch gekoppeld aan een locatie(s) en is de informatie via een kaart opvraagbaar. De krachtige webviewer wordt dusdanig ingericht dat de informatie snel en gebruiksvriendelijk is te vinden. Daarbij maakt TDi gebruik van de Adobe Flex of Microsoft Silverlight webviewer. De webviewer bestaat uit veel verschillende onderdelen en is op maat leverbaar. Mogelijke tools die de viewer kan bieden:

  • Op schaal en naar verschillende papierformaten printen;
  • Informatie opvragen met de i knop;
  • Kaartlagen aan/uit zetten of transparant maken;
  • Factsheets genereren vanuit een klik op de kaart;
  • Zoeken op adres vanuit de gemeentelijke BAG registratie.

Gebruiksvriendelijke webviewer van Tonnaer Digitale informatie

Een professionele en gebruiksvriendelijke viewer om uw kaartmateriaal te tonen hoeft niet erg duur te zijn. De web viewers van Tonnaer bieden u vele voordelen en maken uw informatie makkelijker toegankelijker van andere:

  • Gebruiksvriendelijke interface;
  • Koppelen van geografische gegevens aan een kaart;
  • BING maps luchtfoto onderdeel van de service;
  • Professioneel geografisch databasebeheer;
  • Verbeelden van verschillende basisregistraties en/of andere geo-informatie.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over de geo viewers van Tonnaer ? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem voor meer informatie telefonisch contact op met ons via 040 – 257 1336.