Tonnaer is uw partner bij het maken van uw bestemmingsplan

Tonnaer heeft in de laatste jaren veel ervaring opgebouwd en heeft voor veel gemeenten al een gedegen bestemmingsplan opgesteld. Ook het digitaliseren van een bestemmingsplan beheersen wij als geen ander. Onze bestemmingsplannen worden altijd vanuit een (gemeentelijke) standaard opgesteld. De plannen worden daarvoor toegesneden op het projectplan of de stedenbouwkundige ontwikkeling. Daarnaast kunnen wij u adviseren over alle andere zaken die met een bestemmingsplan verband houden zoals planschade, te volgen procedures, milieuaspecten en exploitatieplannen. Ook kunnen onze adviseurs u voorzien van passend juridisch advies bij de vaak complexe processen die vooraf gaan aan de vaststelling van een bestemmingsplan.

Wilt u meer weten over hoe Tonnaer u kan helpen met uw bestemmingsplan?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze specialisten via 040-257 1336. Neem direct contact op met Bjorn Weekers en hij zal u alles vertellen over het bestemmingsplan.

Wellicht is de pagina ‘Digitaal bestemmingsplan’ ook voor u interessant of u kunt de brochure ‘Bestemmingsplan met verbrede reikwijdte’ bekijken.