Werken bij Tonnaer?

Vacature administratief medewerk(st)er m/v

Tonnaer Adviseurs in Omgevingsrecht staat garant staat voor vakkundig advies op zowel juridisch, planologisch als stedenbouwkundig gebied. Momenteel telt ons bedrijf 18 medewerkers en is Tonnaer groeiende. Het bedrijf is te typeren als professioneel, energiek en daadkrachtig. Er zijn korte lijnen en iedereen draagt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Binnen de branche richten wij ons momenteel vooral op de komende Omgevingswet en de overgang naar die nieuwe en voor de praktijk ingrijpende wet. Ons bureau werkt intensief samen met andere bedrijven en organisaties om daarmee een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen beiden voor al haar opdrachtgevers.

Wegens het vertrek van de huidige medewerkster zoeken wij op korte termijn een enthousiaste nieuwe collega die als een spin-in-het-web zorgt voor het bedrijfsbureau. Je bent gedreven, je kan tegen een stootje en je vindt een veranderende, dynamische omgeving een uitdaging. Tot slot: je ziet er niet tegenop af en toe “een tandje bij te zetten”!. Kortom een uitdagende baan bij een actief en dynamisch bureau. En wat ons betreft kan je op heel korte termijn beginnen.

Vanzelfsprekend gaat de aanstelling gepaard met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen want iedereen heeft bij zijn of haar dagelijkse werkzaamheden een specialisatie en draagt de nodige verantwoordelijkheid.

Administratief medewerk(st)er m/v

(full-time, locatie Eindhoven)

 

Functieomschrijving:

Als administratief medewerkster ben je primair verantwoordelijk voor de ondersteuning van de adviseurs. Je verricht alle op het kantoor voorkomende administratieve en organisatorische werkzaamheden. Daarnaast ben je het visitekaartje voor ons bedrijf aan de telefoon en bij de ontvangst van onze relaties. De diverse administratieve werkzaamheden bestaan o.a. uit: het opstellen/afwerken van correspondentie, overeenkomsten en rapporten evenals het ondersteunen van adviseurs.

Functie-eisen:

  • Relevante opleiding op HBO-niveau (bij voorkeur Schoevers of vergelijkbaar);
  • 3 tot 5 jaar werkervaring liefst bij een adviesbureau;
  • Ervaring met diverse officesystemen / kantoorautomatisering;
  • Ervaring met bedrijfsadministraties en projectadministraties;
  • Een dienstverlenende en zeer accurate instelling;
  • Géén acht tot vijf mentaliteit;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Affiniteit met ruimtelijke ontwikkeling, planologie en milieu is duidelijk een pré.

Wij bieden

Een boeiende functie met doorgroeimogelijkheden in een no-nonsense omgeving met een prettige werksfeer. Daarbij horen een passend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en solliciteren:

Voor uitgebreide informatie over ons bedrijf: kijk op www.tonnaer.nl

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie, kan je contact opnemen met Nico op de Laak via nico.opdelaak@tonnaer.nl.

En wil je reageren: stuur jouw mail vóór 30 september 2017 naar: info@tonnaer.nl. Wij zijn benieuwd naar jouw CV maar met name jouw motivatie om ons bureau te willen komen versterken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.