Meiconferentie Omgevingsrecht 31 mei 2018

Dit voorjaar wordt er een unieke praktijkbijeenkomst georganiseerd middels een samenwerking tussen de Praktijk Academie Omgevingsrecht (onderdeel van Tonnaer) en Klaver B.V. Juridisch en Bestuurlijk Adviescentrum Klaassen.

Beide bureaus hebben de handen ineen geslagen om een speciale dag te organiseren en daar de krachten te bundelen. Deze dag is vooral bedoeld voor de echte praktijkjuristen op het gebied van het omgevingsrecht in ruime zin. Het accent ligt op de (gevolgen voor) de gemeentelijke organisaties. Aan de hand van praktijkcasus/vragen wordt u op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen in de jurisprudentie.

In beginsel mag iedereen meedoen die behoefte heeft aan een update van kennis en vaardigheden. Maar vooral degenen die zich al behoorlijk hebben bekwaamd in het omgevingsrecht, kunnen hun hart ophalen. En op deze interactieve dag kunnen de deelnemers ook nog een eigen casus inbrengen. Zo krijgt u en passant ook nog gratis advies!

Deze unieke praktijkbijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 31 mei 2018 in Hotel van der Valk Gilze – Tilburg direct gelegen aan de A58 (Breda-Tilburg)

Wilt u meer informatie, het complete programma zien of weten hoe u zich kunt aanmelden? Klik dan op de knop hieronder om de flyer te openen.