Juridisch advisering

Bij de zoektocht naar de oplossing van een juridisch probleem komt bijna altijd per definitie (juridisch) beleid om de hoek kijken. Tonnaer juridisch advies adviseert op gebied voor de overheid (gemeenten), maar ook voor ontwikkelaars, bedrijven en particulieren. Ook voor deze partijen geldt steeds meer de noodzaak van goed en betrouwbaar juridisch advies. Ons juridisch advies spitst zich toe op het omgevingsrecht en bestuursrecht in de meest brede zin. Als het juridisch advies betreft, bent u bij Tonnaer aan het juiste adres!

Onze diensten voor Juridisch advies

Bestuursrecht

Veel bezwaar-beroepsprocedures liggen vaak op het raakvlak tussen het omgevingsrecht en het bestuursrecht. De juristen van Tonnaer zijn op beide rechtsgebieden zeer ervaren in het geven van deskundig advies. Wanneer het aankomt op juridische procedures (bezwaar, beroep of hoger beroep) beschikken wij over de juiste kennis en ervaren juristen om de vaak complexe dossiers op het gebied van bestuursrecht voor u tot een goed einde te brengen.

Omgevingsrecht

Zoals iedere jurist ongetwijfeld weet, is het omgevingsrecht de laatste tijd flink onderhevig aan (wets-)wijzigingen. De advisering van Tonnaer spitst zich toe op het omgevingsrecht in de meest brede zin. Omdat onze adviseurs hierin zijn gespecialiseerd, bent u bij Tonnaer aan het juiste adres voor een correct juridisch advies op het gebied van het omgevingsrecht!